Hej med dig

Det er mig, der er Celina. Det er mig, der svinger penslerne på de farverige malerier.

Jeg maler med akrylmaling - og mange detaljer bliver til med akryltuscher. Derudover bruger jeg spraymaling, bobleplast og hvad jeg ellers finder på - det kan være alt muligt: kun fantasien - og kreativiteten sætter grænser.

Og det er vigtigt for mig at finde på nye processer og få nye idéer - for det skal nemlig være sjovt.

Jeg maler, fordi det gør mig glad - det var faktisk slet ikke meningen, at mine malerier skulle sælges.

Men det viste sig, at malerierne også gør andre glade - og altså .. tanken om, at helt fremmede mennesker ønsker at have et af mine malerier hængende i deres hjem, det gør mig bare endnu mere glad.

Og fremmede, det er jo bare mennesker, der endnu ikke har mødtes - og når vi mødes over et maleri, så er vi for mig at se ikke helt fremmede længere.

Når jeg tænker på alle de mennesker, der rundt omkring i Danmark har mine malerier hængende, så bliver jeg bare så glad - og så stolt.

  Bagom GalleriCel

  Jeg skaber malerierne i mit hjem i Haslev. Jeg har indrettet det meste af stuen til maling, lærreder, pensler og staffelier. Og er vejret til det - så tager jeg også gerne terrassen i brug.

  I huset er der heldigvis også stadig plads til to teenagere, hankatten Saga og min mand, Henrik.

  Sidstnævnte hjælper ofte til i den praktiske del af GalleriCel - du ved, sådan noget med at køre pakker til fragt, administrative besværlige sager og andre ting i den stil, der er skønne at få hjælp til - det er også grunden til, at jeg ofte taler om GalleriCel som et vi - og ikke bare et jeg.

  Vi viser gerne malerierne frem i vores hjem, kontakt os, så finder vi et tidspunkt, hvor det passer i din kalender.

  Kontakt

   Du kan møde GalleriCel rundt omkring

   Nogle af malerierne hænger ofte til udstilling forskellige steder i landet - og jeg har flere gange givet interview til forskellige medier. Du kan se meget mere om interviews, tidligere og kommende udstillinger.

   UDSTILLINGER & PRESSE